TIC-TAC A L'AULA: TAULETES I HISTÒRIES

Alícia a l’appaís de les meravelles [+]

La Xarxa de Biblioteques Escolars de les Comarques de Lleida ha impulsat durant el curs 2013-14 un projecte comú de lectura a l’entorn del llibre “Alícia al país de les meravelles” en el que han participat molts centres educatius així com biblioteques, serveis educatius…


Per a la planificació i anticipació del que caldrà fer durant el projecte s’ha utilitzat Popplet, una app que els ha permès estructurar i organitzar les idees de forma gràfica. A mesura que anaven treballant inserien les imatges de la feina feta. Així podien veure el que estava fet i/o faltava per fer.
Captura de pantalla 2014-04-05 a las 17.33.17


Per acabar el projecte, els alumnes conjuntament amb l’Anna han elaborat una sèrie de tasques relacionades amb el conte amb Make it, una app de creació d’activitats que compta amb múltiples plantilles. Van pensar quines activitats podien fer els companys després d’explicar el conte, què els hi podien preguntar… A la classe, amb el suport de la pissarra digital, van anar sortint nens i nenes de la classe a resoldre les propostes preparades. Podeu veure una mostra seguint aquest enllaç.


I per últim, no deixeu d’escoltar els participants en el projecte valorant la seva experiència.
Imatge de previsualització de YouTube

Apps utilitzades
story creator poppletmake it

No comments:

Post a Comment

Opina, fes arribar informació als altres lectors...
We are waiting for your remarks...